Przegląd pytań

Szukaj

Blokowanie i odblokowanie

Zablokuj użytkownika

 

Jeśli czujesz się nagabywany przez danego użytkownika, pamiętaj, że masz możliwość zablokowania go.

Kliknij po prostu na avatar osoby, którą chcesz zablokować.

W prawym dolnym rogu znajduje się opcja „Zablokuj użytkownika”. Po kliknięciu na nią otworzy się kolejne okno w celu potwierdzenia twojej decyzji.

Od tej chwili dany użytkownik nie będzie miał możliwości pisania do Ciebie ani odwiedzania Cię w Twoim prywatnym pokoju.

Nie będziesz też musiał czytać wypowiedzi tej osoby na czacie publicznym, w okienku akcji. Również dany użytkownik nie będzie mógł używać wobec Ciebie interakcji, jak słanie pocałunków czy róż.

 

Odblokuj użytkownika

Oczywiście w razie potrzeby masz możliwość odblokowania każdego użytkownika w dowolnej chwili.

Możesz to zrobić poprzez kliknięcie na opcję „Odblokuj użytkownika“ znajdująca się na jego avatarze.

Słowa klucze: